een hecht familiebedrijf

Na een succesvolle carrière als loodgieter, waagde Roger Willemsens 40 jaar geleden de sprong en maakte zijn droom waar: een eigen aannemersbedrijf.

Elk project werd met grote passie en dito vakkennis aangepakt en opgeleverd. In 2012 gaf hij de gereedschapskist door aan zijn zoon David. Een jeugdige, vernieuwde energie, maar dezelfde gedrevenheid.

David bouwt verder op het elan van zijn vader: samen met zijn vaste ploeg van ervaren vakmensen werkt hij iedere dag aan het realiseren van uw droomwens.

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

waar we voor staan

Wanneer vakmanschap meesterschap wordt. 

Bij Willemsens & Zn betekent bewuste kleinschaligheid: een eenvoudige en transparante structuur, een directe communicatie en een hoge flexibiliteit. Maar vooral: een scherpe controle op kwalitatief meesterschap over de ganse lijn.

Bij Willemsens & Zn bouwt u in vertrouwen. Afspraken, beloftes en opleveringstermijnen zijn heilig. Bovendien eindigt onze service niet met de overhandiging van de sleutel. Nazorg, ook na de oplevering, maakt voor ons deel uit van de afspraak.

Maaike de Herdt

zaakvoerder

Met haar universitair diploma TEW brengt ze de theoretische kennis om een bedrijf te leiden in praktijk. De dagdagelijkse administratie is een kolfje naar haar hand en zij weet als geen ander wie waar mee bezig is in ùw bouwproject.

David Willemsens

zaakvoerder

Zijn opleiding tot elektricien, gedegen vakkennis en jarenlange ervaring maken David tot de technische man bij uitstek. Hij is uw aanspreekpunt voor structurele oplossingen op maat. De doorzetting en gedrevenheid die hij op hoog niveau tentoonspreidde in het veldrijden, vindt u ook terug in zijn dagelijks werk.