David Willemsens en Maaike de Herdt

Willemsens NV wordt geleid door David Willemsens en Maaike De Herdt.

Samen zijn ze een perfecte tandem die gaan voor een perfecte afwerking en voor stralende klanten.

David is erg thuis in de nieuwste technieken en gaat altijd net dat stapje verder om bij de klant het beste systeem voor te stellen en te installeren. Voor hem is een perfect eindresultaat de enige doelstelling. Tijdens en na de aflevering van het project staat hij zijn klanten ook bij met raad en daad. Je kan bij hem terecht voor een goede service.

Maaike bekijkt samen met de klant wat het beste aansluit bij de vraag en de nood van de klant. Haar sterkte is er voor zorgen dat het plaatje ook esthetisch klopt. Ze zorgt ervoor dat elk project een pareltje wordt.

Een hecht familiebedrijf

Na een succesvolle carrière als loodgieter, waagde Roger Willemsens 40 jaar geleden de sprong en maakte zijn droom waar: een eigen aannemersbedrijf.

Elk project werd met grote passie en dito vakkennis aangepakt en opgeleverd. In 2012 gaf hij de gereedschapskist door aan zijn zoon David. Een jeugdige, vernieuwde energie, maar dezelfde gedrevenheid.

David bouwt verder op het elan van zijn vader: samen met zijn vaste ploeg van ervaren vakmensen werkt hij iedere dag aan het realiseren van uw droomwens.

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

Waar we voor staan

Wanneer vakmanschap meesterschap wordt. 

Bij Willemsens & Zn betekent bewuste kleinschaligheid: een eenvoudige en transparante structuur, een directe communicatie en een hoge flexibiliteit. Maar vooral: een scherpe controle op kwalitatief meesterschap over de ganse lijn.

Bij Willemsens & Zn bouwt u in vertrouwen. Afspraken, beloftes en opleveringstermijnen zijn heilig. Bovendien eindigt onze service niet met de overhandiging van de sleutel. Nazorg, ook na de oplevering, maakt voor ons deel uit van de afspraak.